Thursday, 15 November 2012

Jom Boikot Mcd dan Makan Kat KFC

 

Hari ni, bila buka je facebook, banyak sangat orang post pasal Gaza kena serang dek Israel.
Alahai! Rasa kasihan sangat dekat Palestin.
Kita baru saje masuk tahun baru Islam kan..
alih-alih Allah memberi ujian kepada mereka.
Sedangkan kita kat sini, duk bersantai, ketawa riang.

Dan ada jugak page-page yang duk ajak boikot mcd ni.
Katanya mcd ni bawah Israel.
Mungkin betul kot.
Jadi Husna pun rasa nak boikot mcd dah pasni dan nak ajak korang pun sama-sama boikot mcd jugak, nak? Hehe.
Selamat tinggal Chicken McDeluxe ku.

Tak apa lah kan. Chill lah~
KFC kan hadoooo.
Boleh makan lagi Double Zinger tuh.
Jangan risau.
KFC ni terletak di bawah Johor Corporation.

Korang sukakan iPad? Klik -> SINI.

Husnaalyas



SUKA? TINGGALKAN KOMEN. HUSNA AKAN KOMEN POST KORANG BALIK. :)

3 orang baek hati:

Safari AmalDiet said...

Setiap apa yang diperjuangkan haruslah diresapkan dalam hati agar apa saja tindakan kita sentiasa terpandu pada jalan Allah.

Tindakan harus dilakukan melalui kesedaran dan keinsafan. Semangat dan emosi biasanya akan bermusim, tetapi jika kesedaran yang timbul dari hati, ianya akan terus sebati di dalam jiwa.

Seruan boikot merupakan satu inisiatif menyatakan prihatin umat Islam atas isu kemanusiaan yang melibatkan umat Islam di palestin. Menyertai kempen boikot ini salah satu sumbangan yang baik untuk kesan diri sendiri dan juga komuniti umat Islam.

Semoga apa jua usaha terhadap simpati kita kepada sudut kemusiaan khususnya di Palestin ini mendapat prihatin Allah dan kita jua akan beroleh rahmat, InsyaAllah.

Anonymous said...

І think thіѕ is onе оf thе moѕt important іnfoгmation
for me. Αnd i'm glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

My page payday advance

Anonymous said...

Hеlpful info. Fortunate me ӏ dіscovеred your website by сhance,
and I'm surprised why this twist of fate did not came about earlier! I bookmarked it.

Also visit my site; short term loans

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Husna Alias. Designed by Izyanyancinnamon