Thursday, 6 June 2013

Blog Diedit Oleh Cik Iz-yan


Hola holaaa..
setelah berbulan-bulan saye tak membebel di blog, disebabkan kesibukan dan kemalasan melampau
hari ni saye tergerak hati untuk sekali lagi merepek merapu dalam blog saye yang cantik ini.
Hehehe..
mesti la cantik sebab cik Iz-yan yang tolong editkan
kalau saye yang edit, alamat nya muram durjana la blog ni

Tujuan saye membuat tempahan dengan cik Iz-yan adalah kerana saye ingin menjadikan blog saye sebuah blog perniagaan di samping jugak ada terselit entri yang mengarut seperti menyertai sebarang contest
Jadi sila jangan pening-pening lalat lepas ni bila masuk blog saye ya..
hehe..

*Apesal macam ayat karangan BM ja nih?

Kepada yang berminat dengan koleksi jualan saye..
boleh lah cuba jadi pelanggan saye ye.
Semua harga berpatutan..
Saye ade page bisnes saye sejak awal tahun ni..
dan dah banyak baju yang saye berjaya jual..
alhamdulillah semua selamat sampai di rumah pelanggan masing-masing.

Lepas ni baru la semakin bersemangat skit nak update blog. 
Kan? Tak gitu? :)


SUKA? TINGGALKAN KOMEN. HUSNA AKAN KOMEN POST KORANG BALIK. :)

2 orang baek hati:

Arni vanilla said...

Makin cantikk

Husnalyas said...

a'a kan? hasil air tangan cik iz-yan :)

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Husna Alias. Designed by Izyanyancinnamon