Monday, 14 January 2013

Husnaalyas Menjual Pakaian Wanita

Pastel.
Gambar tiada kena mengena

Bismillahhirrahmanirrahim. Dengan ini Husna nak memulakan perniagaan Husna menjual pakaian wanita dengan fesyen terkini. Diharap jualan Husna ni akan mendapat sambutan yang menggalakkan daripada kalangan penggemar fesyen yang terkini.

Husna menjual pakaian wanita seperti dress, blouse dan skirt dengan harga yang sangat berpatutan. InsyaAllah malam ni atau dalam masa yang terdekat, Husna akan publish item-item yang Husna akan jual. 

Stay tuned! :)

Husnaalyas

SUKA? TINGGALKAN KOMEN. HUSNA AKAN KOMEN POST KORANG BALIK. :)

2 orang baek hati:

~didiey~ said...

didiey pun baru je update ttg biz didiey tadi..hehe

Nur hanim said...

Wahh bagus bagus! Kalau ada sale boleh lah ni hehe :D

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Husna Alias. Designed by Izyanyancinnamon