Monday, 18 February 2013

AGEN DROPSHIP DICARI!



BERITA BAIK!

Husnalyas Collections telah membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi agen dropship . Anda tidak memerlukan sebarang modal untuk memulakan perniagaan dropship, sebaliknya anda akan mendapat komisyen dengan setiap jualan yang anda lakukan.

BAGAIMANA DROPSHIP BERFUNGSI?
  • Anda copy semua gambar sama ada di dalam blog atau fanpage facebook Husnalyas Collections termasuk harga dan description barang.
  • Upload gambar tadi ke dalam fanpage bisnesfacebook atau blogshop anda.
  • Apabila terdapat tempahan daripada customer, anda ambil detail customer dah suruh dia buat payment termasuk harga postage. Detail customer yang diperlukan : NAMAALAMATNO TEL dan CODE/COLOR/BILANGAN ITEM.
  • Anda bayar HARGA AGEN kepada Husnalyas Collections. Sebagai contoh, barang A Husnalyas Collections jual dengan harga RM30dan harga postage RM6 dan anda jual barang A tersebut dengan harga RM35+RM6=RM41. Jadi anda perlu bayar kepada Husnalyas Collections cuma RM30+RM6(harga postage)=RM36. Komisyen anda dapat sebanyak RM5.
  • Husnalyas Collections akan bayar kepada supplier dan berikan detail customer anda kepada supplier.
  • Supplier akan pos barang kepada customer anda.
KELEBIHAN DROPSHIP DI HUSNALYAS COLLECTIONS :
  • Tiada sebarang yuran dikenakan. It's FREE!
  • Tidak perlu simpan stok.
  • Tidak perlu menghantar/membungkus barang.
  • Stok sentiasa up to date.
Sekiranya berminat, boleh terus request untuk join group dropship Husnalyas Collections https://www.facebook.com/groups/jubahdress/. Saya jual jubah, dress dan blouse ye.
  • Korean collections
  • Malaysian collections

SUKA? TINGGALKAN KOMEN. HUSNA AKAN KOMEN POST KORANG BALIK. :)

23 orang baek hati:

~IraNur~ said...

Saya berminat !

are_lin@yu said...

brrminat jugak..;-)

Iyraa Cariyno said...

anda di tag

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

~didiey~ said...

wah!! berkembang biz dia :)
husna tanya psl dropship kt entry tu kan..maksudnya?

Afiq said...

boleh cuba-cuba ni

blue_lantern said...

Sy sbgai agen dropship bminat dlm mpromosikn produk anda..
Nama mohd saiful bahari bin abd razak
Alamat ag 01-01 blok anggerik kuarters rumah seri kenangan cheng km 12 cheng baru75250 melaka.
Email epul7209@gmail.com
FB page epulaniey shoppe

Khaleeda said...

Assalamualaikum :)
Saya berminat.Ini detail saya
Nurul Khaleeda Athiraah Bt Hamdan
A 227 Taman Derga Jaya,Jalan Dato Kumbar 05300 Alor Setar.Kedah
019 4246155
serenity_gurlz94@yahoo.com
fb page: Muslimah Beauty 2 U

Nurul Shamemy said...

salam..saya berminat menjadi agen doorship anda

dynnabbg93 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Assalamualaikum..
Saya berminat laa
Siti nursyuhadah semail
No 14 jalan berembang satu, tmn bunga terompet,02700 simpang 4, perlis.
cencorotte_991@yahoo.com
Fb: Shade Ewan Punya

Anonymous said...

Berminat ita4234ita4234@yahoo.com

Helmi Hamzah said...

saya berminat

Helmi Hamzah said...

saya berminat untuk menjadi Ajen Dropship!

blossoms205 said...

saya juga berminat!
details...
laila syaheera binti md khalil
no 99A KM17, parit guntong, semerah, 83600, batu pahat, johor
012-2522698
noche_lila@yahoo.co.uk
fb : neko cherry

aie nazri said...

salam...
saya berminat naj jadi agen dropship email saya...
aienazri2@gmail.com
tq.

Anonymous said...

sy berminat utk jf agen dropship..email sy zai_155@yahoo.com

Anonymous said...

salam..sy berminat utk agen dropship email sy zanizam.smkta@gmail.com

Anonymous said...

sy brminat..ni email sy..

fatinsyafiqah_91@yahoo.com

dilla said...

Salam... sy berminat! Emel sy ctnordalila@gmail.com
Thank you...

Nurulhuda Razali said...

Saya berminat
Email saya
Hudarazali88@gmail.com

nel son said...

sy berminat email
tempahfb7153@gmail.com

wei wei said...

Sy berminat email sy

Anonymous said...

salam.husna..saya berminat utk jadi agen doorship anda..saya juga berminat untuk belajar cara-cara berniaga dengan anda..

 

All Right Reserved | Copyright 2013 © Husna Alias. Designed by Izyanyancinnamon